לןגן

מוקרם תפו"א ופטריות

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 05/05/2018 | 10:16
מוקרם תפו"א ופטריות

תקציר המתכון: אין שבועות ללא מוקרם

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח את התפו"א שלמים עד לריכוך ולצנן

  2. לפרוס עיגולים על התבנית ולפזר מעל מלח

  3. בסיר קטן נטגן בצל קצוץ קטן עם 50 גרם חמאה/מחמאה להוסיף כפית סוכר ,פטריות ושאר התבלינים ,להוסיף את השמנת מתוקה עד לביעבוע ולכבות

  4. לשפוך את התערובת על התפוחי האדמה

  5. להכניס לתנור חום 180 ל15 דקות עד שהכל מבעבע בתנור

  6. לפזר גבינה מגורדת כ 150 גרם להמשיך בתנור עד להשחמה

  7. בתאבון אילנית ☺