הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלטגן בצל בשמן זית עד להזהבה חלקית.
להוסיף קוביות תפוחי אדמה מ5 תפחא גדולים.
לסגור את המחבת עם מכסה ולהשאיר כ10 דק על אש קטנה..
אחרי 10 דק לתבל את התפוחי אדמה עם פפריקה חריפה ומתוקה, מלח פלפל ותבלין לציפס (לא חובה) לערבב ולכסות עם מכסה לעוד 10 דקות.
לערבב מידי פעם שלא ידבק...
לקראת סוף הטיגון להוסיף הרבה צילי מתוק וחריף לפי הטעם ולבשל כעוד רבע שעה עם עירבובים..