קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לטגן בצל בשמן זית עד להזהבה חלקית
להוסיף קוביות תפוחי אדמה מ5 תפחא גדולים
לסגור את המחבת עם מכסה ולהשאיר כ10 דק על אש קטנה.
אחרי 10 דק לתבל את התפוחי אדמה עם פפריקה חריפה ומתוקה, מלח פלפל ותבלין לציפס (לא חובה) לערבב ולכסות עם מכסה לעוד 10 דקות
לערבב מידי פעם שלא ידבק..
לקראת סוף הטיגון להוסיף הרבה צילי מתוק וחריף לפי הטעם ולבשל כעוד רבע שעה עם עירבובים.