- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
1/2כוס שקדים עם קליפה לא אפוי
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה .
-
2
2) מכניסים בהדרגה את כל הפרות היבשים לא משנה הסדר ולאחר מכן את את שאר המרכיבים היין והמים רק בסוף.
-
3
3) מבשלים ומצמצמים .
-
4
כעוד 1/2שעה על אש נמוכה .
-
5
ומגישים🍽🍴.
-
6
עם אורז או קוסקוס לפי הטעם האישי .
-
7
בהצלחה!!.
1
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה .
2
2) מכניסים בהדרגה את כל הפרות היבשים לא משנה הסדר ולאחר מכן את את שאר המרכיבים היין והמים רק בסוף.
3
3) מבשלים ומצמצמים .
4
כעוד 1/2שעה על אש נמוכה .
5
ומגישים🍽🍴.
6
עם אורז או קוסקוס לפי הטעם האישי .
7
בהצלחה!!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים