אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

7,937
צפיות

אורז עם שמיר ותוספת בצל קריספי מטוגן

המתכון של
אורז עם שמיר ותוספת בצל קריספי מטוגן

אחח כמה זה טעים

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מרכיבים לאורז מאת אילנית בניזרי
  • 2 כוסות אורז שטופים ומסוננים (אני משתמשת בבסמטי אפשר אחר )
  • 3.5 כוסות מים
  • כפית שמיר יבש ( אפשר גם טרי)
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח
  • רבע כוס שמן
  • מרכיבים לשבבי בצל מטוגן בהשראת מאסטר שף עם שינוי קל שלי
  • בצל פרוס דק
  • כף גדושה קמח לבן
  • כף פירורי לחם מוזהבים מתובלים
  • שמן עמוק
אופן ההכנה
  • 1

    להכנת האורז.


  • 2

    לחמם את השמן להוסיף את האורז לטגן 2 דקות.


  • 3

    נוסיף את המלח הפלפל השמיר והמים נמניך להבה.


  • 4

    נבשל כ20 דקות נפתח עם מזלג מוכן ..


  • 5

    להכנת שבבי הבצל.


  • 6

    לאחר שפרסנו את הבצל דק נפריד את העלים נניח בקערה נוסיף את הקמח והפירורי לחם נערבב היטב.


  • 7

    נטגן בשמן עמוק עד להזהבה ! ברגע שהכל מוכן לפזר מלח תוספת לאורז או פירה סוףףף הדרך .


1

להכנת האורז.


2

לחמם את השמן להוסיף את האורז לטגן 2 דקות.


3

נוסיף את המלח הפלפל השמיר והמים נמניך להבה.


4

נבשל כ20 דקות נפתח עם מזלג מוכן ..


5

להכנת שבבי הבצל.


6

לאחר שפרסנו את הבצל דק נפריד את העלים נניח בקערה נוסיף את הקמח והפירורי לחם נערבב היטב.


7

נטגן בשמן עמוק עד להזהבה ! ברגע שהכל מוכן לפזר מלח תוספת לאורז או פירה סוףףף הדרך .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים