לןגן

אורז עם שמיר ותוספת בצל קריספי מטוגן

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 22/01/2018 | 03:47
אורז עם שמיר ותוספת בצל קריספי מטוגן

תקציר המתכון: אחח כמה זה טעים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת האורז

  2. לחמם את השמן להוסיף את האורז לטגן 2 דקות

  3. נוסיף את המלח הפלפל השמיר והמים נמניך להבה

  4. נבשל כ20 דקות נפתח עם מזלג מוכן .

  5. להכנת שבבי הבצל

  6. לאחר שפרסנו את הבצל דק נפריד את העלים נניח בקערה נוסיף את הקמח והפירורי לחם נערבב היטב

  7. נטגן בשמן עמוק עד להזהבה ! ברגע שהכל מוכן לפזר מלח תוספת לאורז או פירה סוףףף הדרך