- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
רבע דלעת חתוכה לקוביות ללא הקליפה
-
2 בצלים גדולים פרוסים לרצועות
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
את הבצל נטגן בשמן עד להזהבה עדינה ..נוסיף את הסילאן והסוכר חום נערבב עד לשינוי צבע .
-
2
נוסיף את המים את האגוז מוסקט ..את הדלעת נניח יפה בסיר.
-
3
נשקה מעט את הדלעת עם הרוטב.
-
4
נפזר מלמעלה את הקינמון את הפלפל השחור הגרוס והמלח.
-
5
כעת נכניס את הסיר לתנור .
-
6
לחום 200 מעלות בערך 20 דקות עד שהדלעת מתרככת ...נרטיב את הדלעת מידי פעם עם הרוטב ...זה להיט ליד קוסקוס 💖.
1
את הבצל נטגן בשמן עד להזהבה עדינה ..נוסיף את הסילאן והסוכר חום נערבב עד לשינוי צבע .
2
נוסיף את המים את האגוז מוסקט ..את הדלעת נניח יפה בסיר.
3
נשקה מעט את הדלעת עם הרוטב.
4
נפזר מלמעלה את הקינמון את הפלפל השחור הגרוס והמלח.
5
כעת נכניס את הסיר לתנור .
6
לחום 200 מעלות בערך 20 דקות עד שהדלעת מתרככת ...נרטיב את הדלעת מידי פעם עם הרוטב ...זה להיט ליד קוסקוס 💖.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים