לןגן

דלעת מקורמלת / אילנית בניזרי

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 14/12/2017 | 02:32
דלעת מקורמלת / אילנית בניזרי

תקציר המתכון: תוספת לקוסקוס מעדן!!

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הבצל נטגן בשמן עד להזהבה עדינה ..נוסיף את הסילאן והסוכר חום נערבב עד לשינוי צבע

  2. נוסיף את המים את האגוז מוסקט ..את הדלעת נניח יפה בסיר

  3. נשקה מעט את הדלעת עם הרוטב

  4. נפזר מלמעלה את הקינמון את הפלפל השחור הגרוס והמלח

  5. כעת נכניס את הסיר לתנור

  6. לחום 200 מעלות בערך 20 דקות עד שהדלעת מתרככת ...נרטיב את הדלעת מידי פעם עם הרוטב ...זה להיט ליד קוסקוס 💖