- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 דלורית גדולה, שטופה, קלופה, חצויה, מנוקה מתוכן הגרעינים, חתוכה לחצי ירח בגודל 2 ס"מ או אפשר לחתוך לקוביות בינונית בגודל 3 ס"מ.
-
לרוטב
-
1/4 כוס שמן זית או 1/4 כוס שמן קנולה (מה שאוהבים).
-
-
-
1 כפית עשבי תיבול יבשים בניחוח איטלקי או 1 כפית טימין טרי / יבש.
-
-
-
רק אם רוצים להגשה
-
1/2 צרור עלים של כוסברה או פטרוזיליה או בזיליקום (מה שאוהבים).
אופן ההכנה
-
1
מחחמים תנור ל-180 מעלות (לא טורבו).
-
2
בקערה גדולה מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב (שמן, סילאן, אריסה חריפה, עשבי תיבול, מלח, פלפל שחור) .
-
3
שמים את פרוסות הדלורית לתוך קערת הרוטב, מערבבים היטב בעזרת הידיים כך שכל פרוסות הדלורית יצופו באופן אחיד.
-
4
מעבירים את הדלורית לתבנית מרופדת בנייר אפייה (יש לסדר את פלחי הדלורית בתבנית בשכבה אחידה לא בגבהים כדי שייאפו בצורה מושלמת).
-
5
מכניסים לתנור ואופים 35-40 דקות, עד שפרוסות הדלורית שחומות ורכות.
-
6
זהו מוכן! ממליצה אחלה מנה שקוצרת מחמאות .
-
7
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.
1
מחחמים תנור ל-180 מעלות (לא טורבו).
2
בקערה גדולה מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב (שמן, סילאן, אריסה חריפה, עשבי תיבול, מלח, פלפל שחור) .
3
שמים את פרוסות הדלורית לתוך קערת הרוטב, מערבבים היטב בעזרת הידיים כך שכל פרוסות הדלורית יצופו באופן אחיד.
4
מעבירים את הדלורית לתבנית מרופדת בנייר אפייה (יש לסדר את פלחי הדלורית בתבנית בשכבה אחידה לא בגבהים כדי שייאפו בצורה מושלמת).
5
מכניסים לתנור ואופים 35-40 דקות, עד שפרוסות הדלורית שחומות ורכות.
6
זהו מוכן! ממליצה אחלה מנה שקוצרת מחמאות .
7
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים