לןגן

דלורית צלויה בתנור בתיבול פיקנטי של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 03/12/2017 | 20:00
דלורית צלויה בתנור בתיבול פיקנטי של סבתא לאה

תקציר המתכון: יאמיייי, תוספת נהדרת, תענוג לחיך, מתכון קל ומהיר להכנה (10 דקות).

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוטב

רק אם רוצים להגשה

אופן הכנה

  1. מחחמים תנור ל-180 מעלות (לא טורבו)

  2. בקערה גדולה מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב (שמן, סילאן, אריסה חריפה, עשבי תיבול, מלח, פלפל שחור)

  3. שמים את פרוסות הדלורית לתוך קערת הרוטב, מערבבים היטב בעזרת הידיים כך שכל פרוסות הדלורית יצופו באופן אחיד

  4. מעבירים את הדלורית לתבנית מרופדת בנייר אפייה (יש לסדר את פלחי הדלורית בתבנית בשכבה אחידה לא בגבהים כדי שייאפו בצורה מושלמת)

  5. מכניסים לתנור ואופים 35-40 דקות, עד שפרוסות הדלורית שחומות ורכות

  6. זהו מוכן! ממליצה אחלה מנה שקוצרת מחמאות

  7. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה