קולפים את תפוחי-האדמה ושוטפים. כל תפוח-אדמה פורסים דק לא עד הסוף (הפרוסות צריכות להישאר מחוברות אחת לשנייה). מסדרים יפה בתבנית אפייה..
2
מפרידים את פרוסות הבצל לרצועות ומניחים בין כל פרוסה של תפוח-אדמה רצועה אחת של בצל, (כך פרוסות תפוחי האדמה נשארות פתוחות וזה מה שבעצם נותן לתפוח האדמה את מראה המניפה)..
3
שופכים מעל את כוס המים וחצי כוס השמן זית, דואגים שהשמן זית יגע בכל פרוסות תפוחי האדמה. מפזרים מעל הכל את התבלינים..
4
מכניסים לתנור, תחילה מכוסה בנייר אלומיניום, לחום של 220 מעלות, למשך 45 דקות. לאחר מכן מסירים את נייר האלומיניום, מנמיכים את החום ל-180 מעלות וממשיכים לאפות עוד כשעה, עד שתפוחי האדמה מקבלים גוון שחום-זהוב..
1
קולפים את תפוחי-האדמה ושוטפים. כל תפוח-אדמה פורסים דק לא עד הסוף (הפרוסות צריכות להישאר מחוברות אחת לשנייה). מסדרים יפה בתבנית אפייה..
2
מפרידים את פרוסות הבצל לרצועות ומניחים בין כל פרוסה של תפוח-אדמה רצועה אחת של בצל, (כך פרוסות תפוחי האדמה נשארות פתוחות וזה מה שבעצם נותן לתפוח האדמה את מראה המניפה)..
3
שופכים מעל את כוס המים וחצי כוס השמן זית, דואגים שהשמן זית יגע בכל פרוסות תפוחי האדמה. מפזרים מעל הכל את התבלינים..
4
מכניסים לתנור, תחילה מכוסה בנייר אלומיניום, לחום של 220 מעלות, למשך 45 דקות. לאחר מכן מסירים את נייר האלומיניום, מנמיכים את החום ל-180 מעלות וממשיכים לאפות עוד כשעה, עד שתפוחי האדמה מקבלים גוון שחום-זהוב..