- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
8 תפו"א קטנים הלבנים !! לשטוף בסבון היטב לא לקלף את הקליפה !! לחתוך עיגולים דקים
אופן ההכנה
-
1
לקחת תבנית אפייה ,לרפד בנייר אפיה או תבנית פיירקס לא צריך נייר אפיה ,להתחיל לסדר מדפנות התבנית את הפלחים עד למרכז ,תנו לדמיון לעוף חח .
-
2
להכין חצי כוס שמן זית או שמן רגיל ,להוסיף חצי כפית כורכום,חצי כוס מים.
-
3
לערבב היטב ,לשפוך על התפו"א ,להוסיף תיבול מלמעלה ,מלח גס,פלפל שחור גרוס ,טימין ורוזמרין.
-
4
להכניס לתנור במצב אפייה 200 מעלות עד להשחמה כשעה.
-
5
כשמוציאים מהתנור ליצוק מהרוטב מעט עם כף ולהרטיב את התפוחי אדמה ..
-
6
ניתן להוסיף בטטה מתוקה.
-
7
את גרגירי הרימון הוספתי כשזה היה מוכן ..לקישוט.
1
לקחת תבנית אפייה ,לרפד בנייר אפיה או תבנית פיירקס לא צריך נייר אפיה ,להתחיל לסדר מדפנות התבנית את הפלחים עד למרכז ,תנו לדמיון לעוף חח .
2
להכין חצי כוס שמן זית או שמן רגיל ,להוסיף חצי כפית כורכום,חצי כוס מים.
3
לערבב היטב ,לשפוך על התפו"א ,להוסיף תיבול מלמעלה ,מלח גס,פלפל שחור גרוס ,טימין ורוזמרין.
4
להכניס לתנור במצב אפייה 200 מעלות עד להשחמה כשעה.
5
כשמוציאים מהתנור ליצוק מהרוטב מעט עם כף ולהרטיב את התפוחי אדמה ..
6
ניתן להוסיף בטטה מתוקה.
7
את גרגירי הרימון הוספתי כשזה היה מוכן ..לקישוט.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים