לןגן

תפו"א בצורת פרח

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 08/10/2017 | 02:35
תפו"א בצורת פרח

תקציר המתכון: מרשים כל אורח

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקחת תבנית אפייה ,לרפד בנייר אפיה או תבנית פיירקס לא צריך נייר אפיה ,להתחיל לסדר מדפנות התבנית את הפלחים עד למרכז ,תנו לדמיון לעוף חח

  2. להכין חצי כוס שמן זית או שמן רגיל ,להוסיף חצי כפית כורכום,חצי כוס מים

  3. לערבב היטב ,לשפוך על התפו"א ,להוסיף תיבול מלמעלה ,מלח גס,פלפל שחור גרוס ,טימין ורוזמרין

  4. להכניס לתנור במצב אפייה 200 מעלות עד להשחמה כשעה

  5. כשמוציאים מהתנור ליצוק מהרוטב מעט עם כף ולהרטיב את התפוחי אדמה .

  6. ניתן להוסיף בטטה מתוקה

  7. את גרגירי הרימון הוספתי כשזה היה מוכן ..לקישוט