אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,005
צפיות

פירות יבשים במילוי בשר בארומת קינמון ויין אדום

המתכון של
פירות יבשים במילוי בשר בארומת קינמון ויין אדום

מעדן דלישס טעיםםם ויוקרתי

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • פירות יבשים שטופים( שזיפים ללא גלעין, משמשים, תאנים)
  • למלית
  • 200 גרם בשר טחון
  • צרור ירוקים קצוצים( כוסברה, פיטרוזיליה )
  • גבעול בצל ירוק קצוץ,1 כף שבבי בצל מטוגן
  • 1/4 בצל לבן קצוץ/ מגורד
  • תבלינים
  • מלח, פלפל מקאלף, מעט שמן, פפריקה
  • לרוטב
  • 1-2 כף סוכר חום
  • 1-2 כף סילאן
  • 4-5 כפות יין אדום
  • 1/2 כוס מים רותחים
  • מעט קינמון
  • כורכום
  • מעט פיטרוזיליה יבשה
  • מעט פלפל מקאלף
  • מעט מלח
  • 2 כפות שבבי בצל מטוגן
  • 1 מקל קינמון
  • חופן אגוזי מלך חתוכים גס
אופן ההכנה
  • 1

    לחתוך את הפירות היבשים כמו פיתה לפני מילוי, יש תמונה .


  • 2

    להכנת המילוי:.


  • 3

    לעבד היטב את כל חומרי מלית הבשר ולמלא את הפירות היבשים..


  • 4

    לסדר בסיר.


  • 5

    להניח את מקל הקינמון מעל.לפזר אגוזים. .


  • 6

    לפזר תבלינים ומים רותחים ולבשל עד לריכוך , כ25 דקות ..


  • 7

    תמיד אפשר להוסיף מים אם יש צורך..


  • 8

    (יוצא מעין סירופ סמיך) .


  • 9

    וזה טעים ונחטף😋😋👍🏼.


  • 10

    .


1

לחתוך את הפירות היבשים כמו פיתה לפני מילוי, יש תמונה .


2

להכנת המילוי:.


3

לעבד היטב את כל חומרי מלית הבשר ולמלא את הפירות היבשים..


4

לסדר בסיר.


5

להניח את מקל הקינמון מעל.לפזר אגוזים. .


6

לפזר תבלינים ומים רותחים ולבשל עד לריכוך , כ25 דקות ..


7

תמיד אפשר להוסיף מים אם יש צורך..


8

(יוצא מעין סירופ סמיך) .


9

וזה טעים ונחטף😋😋👍🏼.


10

.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים