לןגן

פירות יבשים במילוי בשר בארומת קינמון ויין אדום

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 21/09/2017 | 13:06
פירות יבשים במילוי בשר בארומת קינמון ויין אדום

תקציר המתכון: מעדן דלישס טעיםםם ויוקרתי

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למלית

תבלינים

לרוטב

אופן הכנה

  1. לחתוך את הפירות היבשים כמו פיתה לפני מילוי, יש תמונה

  2. להכנת המילוי:

  3. לעבד היטב את כל חומרי מלית הבשר ולמלא את הפירות היבשים.

  4. לסדר בסיר

  5. להניח את מקל הקינמון מעל.לפזר אגוזים.

  6. לפזר תבלינים ומים רותחים ולבשל עד לריכוך , כ25 דקות .

  7. תמיד אפשר להוסיף מים אם יש צורך.

  8. (יוצא מעין סירופ סמיך)

  9. וזה טעים ונחטף😋😋👍🏼