פירות יבשים במילוי בשר בארומת קינמון ויין אדום
מאת: ליאת קאדר, פורסם: 21/09/2017 | 13:06
תקציר המתכון:
מעדן דלישס
טעיםםם ויוקרתי
קטגוריה: תוספות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
פירות יבשים שטופים( שזיפים ללא גלעין, משמשים, תאנים)
למלית
-
200 גרם בשר טחון
-
צרור ירוקים קצוצים( כוסברה, פיטרוזיליה )
-
גבעול בצל ירוק קצוץ,1 כף שבבי בצל מטוגן
-
1/4 בצל לבן קצוץ/ מגורד
תבלינים
-
מלח, פלפל מקאלף, מעט שמן, פפריקה
לרוטב
-
1-2 כף סוכר חום
-
1-2 כף סילאן
-
4-5 כפות יין אדום
-
1/2 כוס מים רותחים
-
מעט קינמון
-
כורכום
-
מעט פיטרוזיליה יבשה
-
מעט פלפל מקאלף
-
מעט מלח
-
2 כפות שבבי בצל מטוגן
-
1 מקל קינמון
-
חופן אגוזי מלך חתוכים גס
אופן הכנה
-
לחתוך את הפירות היבשים כמו פיתה לפני מילוי, יש תמונה
-
להכנת המילוי:
-
לעבד היטב את כל חומרי מלית הבשר ולמלא את הפירות היבשים.
-
לסדר בסיר
-
להניח את מקל הקינמון מעל.לפזר אגוזים.
-
לפזר תבלינים ומים רותחים ולבשל עד לריכוך , כ25 דקות .
-
תמיד אפשר להוסיף מים אם יש צורך.
-
(יוצא מעין סירופ סמיך)
-
וזה טעים ונחטף😋😋👍🏼
-