אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

29,848
צפיות

ארטישוק ירושלמי

המתכון של
ארטישוק ירושלמי

מעדן אמיתי!! בטטה קסבייה, תוספת בכל שולחן חג מרוקאי

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • קילו ארטישוק ירושלמי
  • 3 בצלים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כף כורכום
  • כף מרק עוף
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן בסיר רחב את הבצלים(חתוכים קצוץ)..


  • 2

    להוסיף את הארטישוק הירושלמי המקולף..


  • 3

    לתבל במלח, פלפל שחור, וכורכום..


  • 4

    להוסיף מי ברז עד לכיסוי ולהביא לרתיחה..


  • 5

    להוסיף כף מלאה מרק עוף ולערבב..


  • 6

    להנמיך את האש ולבשל עד שמתרכך. .


  • 7

    במידה והארטישוק התרכך ונשארו נוזלים אז פשוט להגביר את האש ולא לכסות את הסיר עד צמצום הנוזלים..


1

לטגן בסיר רחב את הבצלים(חתוכים קצוץ)..


2

להוסיף את הארטישוק הירושלמי המקולף..


3

לתבל במלח, פלפל שחור, וכורכום..


4

להוסיף מי ברז עד לכיסוי ולהביא לרתיחה..


5

להוסיף כף מלאה מרק עוף ולערבב..


6

להנמיך את האש ולבשל עד שמתרכך. .


7

במידה והארטישוק התרכך ונשארו נוזלים אז פשוט להגביר את האש ולא לכסות את הסיר עד צמצום הנוזלים..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים