לןגן

ארטישוק ירושלמי

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 20/09/2017 | 03:06
ארטישוק ירושלמי

תקציר המתכון: מעדן אמיתי!! בטטה קסבייה, תוספת בכל שולחן חג מרוקאי

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בסיר רחב את הבצלים(חתוכים קצוץ).

  2. להוסיף את הארטישוק הירושלמי המקולף.

  3. לתבל במלח, פלפל שחור, וכורכום.

  4. להוסיף מי ברז עד לכיסוי ולהביא לרתיחה.

  5. להוסיף כף מלאה מרק עוף ולערבב.

  6. להנמיך את האש ולבשל עד שמתרכך.

  7. במידה והארטישוק התרכך ונשארו נוזלים אז פשוט להגביר את האש ולא לכסות את הסיר עד צמצום הנוזלים.