אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

10,247
צפיות

שעועית ירוקה מוקפצת בתוספת שקדים פרוסים ושומשום!

המתכון של
שעועית ירוקה מוקפצת בתוספת שקדים פרוסים ושומשום!

התוספת המושלמת שתשדרג כל ארוחה! 😋😋מתכון קל ומפנק

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בנוסף
  • 5 כפות שומשום
  • 2 כפות שקדים פרוסים אפויים
  • מצרכים
  • חצי קילו שעועית ירוקה טרייה
  • 6 שיניי שום כתושות
  • 7 כפות שמן זית
  • רבע כפית מלח
  • רבע כפית פלפל שחור
  • מים רותחים - עד לכיסוי השעועית
אופן ההכנה
  • 1

    לשטוף היטב את השעועית ולקטום את שני הקצוות. לשים את השעועית בתוך סיר עם מים רותחים עד לכיסוי השעועית, להרתיח למשך 4 דקות, להוציא ולסנן היטב מהמים. .


  • 2

    במחבת לשים את השמן הזית, שיני השום הכתושות ואת השעועית הירוקה. לתבל ברבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור ולהוסיף את השומשום. להקפיץ את הכל יחד כ-3 דקות, להוציא לצלחת ולפזר מעל שקדים פרוסים אפויים..


  • 3

    * את השקדים לאפות בתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 3 דקות. .


  • 4

    להגיש חם וממליצה בחום להכפיל כמויות! .


1

לשטוף היטב את השעועית ולקטום את שני הקצוות. לשים את השעועית בתוך סיר עם מים רותחים עד לכיסוי השעועית, להרתיח למשך 4 דקות, להוציא ולסנן היטב מהמים. .


2

במחבת לשים את השמן הזית, שיני השום הכתושות ואת השעועית הירוקה. לתבל ברבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור ולהוסיף את השומשום. להקפיץ את הכל יחד כ-3 דקות, להוציא לצלחת ולפזר מעל שקדים פרוסים אפויים..


3

* את השקדים לאפות בתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 3 דקות. .


4

להגיש חם וממליצה בחום להכפיל כמויות! .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים