לןגן

שעועית ירוקה מוקפצת בתוספת שקדים פרוסים ושומשום!

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 13/09/2017 | 12:25
שעועית ירוקה מוקפצת בתוספת שקדים פרוסים ושומשום!

תקציר המתכון: התוספת המושלמת שתשדרג כל ארוחה! 😋😋מתכון קל ומפנק

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בנוסף

מצרכים

אופן הכנה

  1. לשטוף היטב את השעועית ולקטום את שני הקצוות. לשים את השעועית בתוך סיר עם מים רותחים עד לכיסוי השעועית, להרתיח למשך 4 דקות, להוציא ולסנן היטב מהמים.

  2. במחבת לשים את השמן הזית, שיני השום הכתושות ואת השעועית הירוקה. לתבל ברבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור ולהוסיף את השומשום. להקפיץ את הכל יחד כ-3 דקות, להוציא לצלחת ולפזר מעל שקדים פרוסים אפויים.

  3. * את השקדים לאפות בתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 3 דקות.

  4. להגיש חם וממליצה בחום להכפיל כמויות!