6-8 תפוא עם קליפה שטופים היטב וחתוכים פלחים( ממליצה לחתוך עם סכין גלים , מכל חנות אפיה, 10-20 ₪ , למראה מרשים יותר)
תיבול;
מלח , מעט פלפל מקאלף ( אם אין אז פלפל שחור), מעט אבקת מרק, פפריקה, כורכום, מעט פיטרוזיליה יבשה, מעט כמון,1-2 כפות מים, 3-4 כפות שמן, כף גדושה קמח תפוא(משדרג המון)
אופן ההכנה
1
לשים בקערה את פלחי תפוח האדמה ולהוסיף תיבול ולערבב היטב.
2
להניח על מגש עם נייר אפייה בשכבה אחת..
3
לכסות בנייר אפיה ולאפות בתנור שחומם מראש תכנית טורבו אפייה 180-190 מעלות עד שמוכן.
4
ממליצה להניח את המגש בתנור בשלב אחד פחות מהשלב האמצעי.
5
וזה יוצא כזה טעיםם.
6
לפזר גבעול בצל ירוק קצוץ ולהתענג👍🏼👍🏼😋👌🏻.
1
לשים בקערה את פלחי תפוח האדמה ולהוסיף תיבול ולערבב היטב.
2
להניח על מגש עם נייר אפייה בשכבה אחת..
3
לכסות בנייר אפיה ולאפות בתנור שחומם מראש תכנית טורבו אפייה 180-190 מעלות עד שמוכן.
4
ממליצה להניח את המגש בתנור בשלב אחד פחות מהשלב האמצעי.