לןגן

פלחי תפוא אפויים בתנור

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 31/08/2017 | 14:23
פלחי תפוא אפויים בתנור

תקציר המתכון: תוספת מפנקת וטעימה שנזללת בצ׳יק בציק צאק עבודה👌🏻😘☺️

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה את פלחי תפוח האדמה ולהוסיף תיבול ולערבב היטב

  2. להניח על מגש עם נייר אפייה בשכבה אחת.

  3. לכסות בנייר אפיה ולאפות בתנור שחומם מראש תכנית טורבו אפייה 180-190 מעלות עד שמוכן

  4. ממליצה להניח את המגש בתנור בשלב אחד פחות מהשלב האמצעי

  5. וזה יוצא כזה טעיםם

  6. לפזר גבעול בצל ירוק קצוץ ולהתענג👍🏼👍🏼😋👌🏻