הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלחתוך את כל הירקות .
את הגזרים והבטטות לעיגולים.
את הבצל הירוק לגבעולים.
ואת השאר לקוביות.
להניח הכל בתבנית ולתבל במלח,פלפל שחור, פפריקה מתוקה בשמן , מרק עוף מעט רוזמרין וכמות נדיבה של שמן זית.
לערבב הכל לסגור בנייר כסף ולבשל בחום של 200°.
כשהירקות כבר מעט רכים יש להוריד את הנייר כסף ולבשל עד שהכל מוכן ומשחים מעט.
בתיאבון ! ❤.