לןגן

אנטיפסטי

מאת: זהבה מור, פורסם: 20/07/2017 | 11:45
אנטיפסטי

תקציר המתכון: אנטיפסטי עשיר בירקות , גם בריא וגם טעים בטירוף !!! ❤

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את כל הירקות

  2. את הגזרים והבטטות לעיגולים

  3. את הבצל הירוק לגבעולים

  4. ואת השאר לקוביות

  5. להניח הכל בתבנית ולתבל במלח,פלפל שחור, פפריקה מתוקה בשמן , מרק עוף מעט רוזמרין וכמות נדיבה של שמן זית

  6. לערבב הכל לסגור בנייר כסף ולבשל בחום של 200°

  7. כשהירקות כבר מעט רכים יש להוריד את הנייר כסף ולבשל עד שהכל מוכן ומשחים מעט

  8. בתיאבון ! ❤