אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,085
צפיות

חגיגה של ביסבס עם רוטב טריאקי

המתכון של
חגיגה של ביסבס עם רוטב טריאקי

תוספת נהדרת לכל מנה

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • מתכון 📋מהמזנון הפרטי שלי 🏠
  • ביסבס (שומר) בטטה גמבה ובצל מופץ ב ווק עם רוטב טריאקי
  • מצרכים הדרושים
  • 1 שומר חתוך לרצועות
  • 1 גמבה חתוך לרצועות
  • 1 בצל חתוך לפלחים
  • 1 בטטה בינונית חתוכה לחתיכות בנוניות
  • חופן כוסברה קצוצה
  • 3 כפות רוטב טריאקי
  • 2 כפות אבקת בצל
  • 1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  • 1

    1) מטגנים ל5 דק ⏱ את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את כל השאר הירקות .


  • 2

    2):שופכים את רוטב טריאקי ,מוסיפים את אבקת בצל ופלפל שחור ו מקפיצים את הכל , מורידים את הגז לנמוך וממשיכים לבשל עד התרכרות הבטטה וביסבס .


  • 3

    ואפשר להגיש .


  • 4

    בתאבון.


1

1) מטגנים ל5 דק ⏱ את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את כל השאר הירקות .


2

2):שופכים את רוטב טריאקי ,מוסיפים את אבקת בצל ופלפל שחור ו מקפיצים את הכל , מורידים את הגז לנמוך וממשיכים לבשל עד התרכרות הבטטה וביסבס .


3

ואפשר להגיש .


4

בתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים