חגיגה של ביסבס עם רוטב טריאקי
מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 19/07/2017 | 03:51
תקציר המתכון:
תוספת נהדרת לכל מנה
קטגוריה: תוספות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
מתכון 📋מהמזנון הפרטי שלי 🏠
-
ביסבס (שומר) בטטה גמבה ובצל מופץ ב ווק עם רוטב טריאקי
-
מצרכים הדרושים
-
1 שומר חתוך לרצועות
-
1 גמבה חתוך לרצועות
-
1 בצל חתוך לפלחים
-
1 בטטה בינונית חתוכה לחתיכות בנוניות
-
חופן כוסברה קצוצה
-
3 כפות רוטב טריאקי
-
2 כפות אבקת בצל
-
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
-
1) מטגנים ל5 דק ⏱ את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את כל השאר הירקות
-
2):שופכים את רוטב טריאקי ,מוסיפים את אבקת בצל ופלפל שחור ו מקפיצים את הכל , מורידים את הגז לנמוך וממשיכים לבשל עד התרכרות הבטטה וביסבס
-
ואפשר להגיש
-
בתאבון