לןגן

חגיגה של ביסבס עם רוטב טריאקי

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 19/07/2017 | 03:51
חגיגה של ביסבס עם רוטב טריאקי

תקציר המתכון: תוספת נהדרת לכל מנה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים ל5 דק ⏱ את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את כל השאר הירקות

  2. 2):שופכים את רוטב טריאקי ,מוסיפים את אבקת בצל ופלפל שחור ו מקפיצים את הכל , מורידים את הגז לנמוך וממשיכים לבשל עד התרכרות הבטטה וביסבס

  3. ואפשר להגיש

  4. בתאבון