אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

66,123
צפיות

קציצות דגים מטוגנות

המתכון של
קציצות דגים מטוגנות

קציצות דגים מטוגנות. נוסטלגיה.. טעימות בטירוף

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • דג מלרוזה.
  • דג נסיכת הנילוס.
  • שניהם במשקל של 2 קילו.ביחד
  • צרור פטרוזילה.
  • צרור כוסברה.
  • שיני שום מראש שלם.
  • 2 תפוחי אדמה לטחון
  • 2 בצלים.
  • 3 ביצים.
  • פירורי לחם.
  • מלח.
  • פלפל שחור.
  • אבקת מרק עוף.
  • כמון.
אופן ההכנה
  • 1

    לשטוף את הדגים ולהשרות במים ולימון למשך חצי שעה לשטוף לסנן ולסחוט..


  • 2

    את כל הירק לטחון במכונת בשר ולסחוט טוב...


  • 3

    את הדג לטחון במכונת בשר ולסחוט טוב...


  • 4

    לערבב את הירק והדג..


  • 5

    להוסיף תבלינים ביצים ופירורי לחם.....


  • 6

    לערבב טוב...


  • 7

    לשים במקרר חצי שעה..


  • 8

    לטגן בשמן חצי עמוק..


  • 9

    יוצא כמות גדולה..


  • 10

    לכן אפשרי להקפיא חלק מהעיסה או לבשל עם רוטב.


1

לשטוף את הדגים ולהשרות במים ולימון למשך חצי שעה לשטוף לסנן ולסחוט..


2

את כל הירק לטחון במכונת בשר ולסחוט טוב...


3

את הדג לטחון במכונת בשר ולסחוט טוב...


4

לערבב את הירק והדג..


5

להוסיף תבלינים ביצים ופירורי לחם.....


6

לערבב טוב...


7

לשים במקרר חצי שעה..


8

לטגן בשמן חצי עמוק..


9

יוצא כמות גדולה..


10

לכן אפשרי להקפיא חלק מהעיסה או לבשל עם רוטב.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים