לןגן

קציצות דגים מטוגנות

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 15/05/2017 | 20:12
קציצות דגים מטוגנות

תקציר המתכון: קציצות דגים מטוגנות. נוסטלגיה.. טעימות בטירוף

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף את הדגים ולהשרות במים ולימון למשך חצי שעה לשטוף לסנן ולסחוט.

  2. את כל הירק לטחון במכונת בשר ולסחוט טוב..

  3. את הדג לטחון במכונת בשר ולסחוט טוב..

  4. לערבב את הירק והדג.

  5. להוסיף תבלינים ביצים ופירורי לחם....

  6. לערבב טוב..

  7. לשים במקרר חצי שעה.

  8. לטגן בשמן חצי עמוק.

  9. יוצא כמות גדולה.

  10. לכן אפשרי להקפיא חלק מהעיסה או לבשל עם רוטב