אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

975
צפיות

43

43

מומלץ קל טעים ובעיקר מנחם

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • &סיון מלול&
  • לפתיתים לטגן במעט שמן בצל קצוץ עד להשחמה להוסיף כמות פתיתים הרצויה לכם כאשר על כל כוס פתיתים נוסיף כוס ורבע מים רותחים. נטגן את הפתיתים להשחמה נוסיף את המים הרותחים מלח פלפל כמון לפי הטעם נבשל עם מכסה סגור 6 דק' בול! נסגור את האש נערבב ונמתין עוד כ 5 דק'.
  • בהצלחה שתפו אותנו בתוצאות
אופן ההכנה
  • 1

    &סיון מלול&.


  • 2

    לפתיתים לטגן במעט שמן בצל קצוץ עד להשחמה להוסיף כמות פתיתים הרצויה לכם כאשר על כל כוס פתיתים נוסיף כוס ורבע מים רותחים. נטגן את הפתיתים להשחמה נוסיף את המים הרותחים מלח פלפל כמון לפי הטעם נבשל עם מכסה סגור 6 דק' בול! נסגור את האש נערבב ונמתין עוד כ 5 דק'. .


  • 3

    בהצלחה שתפו אותנו בתוצאות.


1

&סיון מלול&.


2

לפתיתים לטגן במעט שמן בצל קצוץ עד להשחמה להוסיף כמות פתיתים הרצויה לכם כאשר על כל כוס פתיתים נוסיף כוס ורבע מים רותחים. נטגן את הפתיתים להשחמה נוסיף את המים הרותחים מלח פלפל כמון לפי הטעם נבשל עם מכסה סגור 6 דק' בול! נסגור את האש נערבב ונמתין עוד כ 5 דק'. .


3

בהצלחה שתפו אותנו בתוצאות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים