לןגן

43

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 22/02/2017 | 11:17
43

תקציר המתכון: מומלץ קל טעים ובעיקר מנחם

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. &סיון מלול&

  2. לפתיתים לטגן במעט שמן בצל קצוץ עד להשחמה להוסיף כמות פתיתים הרצויה לכם כאשר על כל כוס פתיתים נוסיף כוס ורבע מים רותחים. נטגן את הפתיתים להשחמה נוסיף את המים הרותחים מלח פלפל כמון לפי הטעם נבשל עם מכסה סגור 6 דק' בול! נסגור את האש נערבב ונמתין עוד כ 5 דק'.

  3. בהצלחה שתפו אותנו בתוצאות