אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

3,935
צפיות

תפוח אפוי

המתכון של
תפוח אפוי

אין כמו הריח של תפוח עם קינמון בתנור,שמתפזר במטבח .. יאמי... אפשר גם אגס או אפרסק

  • קטגוריהדיאטטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 6 תפוחים
  • 6 ריבת משמש דייאט
  • 1 קינמון
  • 1 סטיביה תחליף לסוכר
אופן ההכנה
  • 1

    שוטפים את תפוחי העץ , ומגלענים את הליבה .


  • 2

    מניחים בתבנית אפיה או פיירקס .


  • 3

    ממלאים בתוך כל תפוח כפית ריבה.


  • 4

    זורים על כל התפוחים את הקינמון והסטיביה , .


  • 5

    אופים בתנור על חום של 180 מעלות עד להשחמה ...


  • 6

    למי שלא בדייאטה .


  • 7

    אפשר לשים סוכר במקום ויין אדום .


1

שוטפים את תפוחי העץ , ומגלענים את הליבה .


2

מניחים בתבנית אפיה או פיירקס .


3

ממלאים בתוך כל תפוח כפית ריבה.


4

זורים על כל התפוחים את הקינמון והסטיביה , .


5

אופים בתנור על חום של 180 מעלות עד להשחמה ...


6

למי שלא בדייאטה .


7

אפשר לשים סוכר במקום ויין אדום .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים