לןגן

תפוח אפוי

מאת: יעל , פורסם: 30/04/2016 | 13:30
תפוח אפוי

תקציר המתכון: אין כמו הריח של תפוח עם קינמון בתנור,שמתפזר במטבח .. יאמי... אפשר גם אגס או אפרסק

קטגוריה: דיאטטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים את תפוחי העץ , ומגלענים את הליבה

  2. מניחים בתבנית אפיה או פיירקס

  3. ממלאים בתוך כל תפוח כפית ריבה

  4. זורים על כל התפוחים את הקינמון והסטיביה ,

  5. אופים בתנור על חום של 180 מעלות עד להשחמה ..

  6. למי שלא בדייאטה

  7. אפשר לשים סוכר במקום ויין אדום