הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהדיאטתי, אם לא תתענג על הרבה מידי קרם קוקוס. טבעוני, אם לא תשתמש בחזה עוף ותחליף לטופו יהיה מצויין . זה ללא גלוטן . זה ללא סוכר . זו ארוחה בריאה מאוד מאוד ... מתכון חדש ובלעדי תהנו :)
מרתיחים 2 כוס מים עם קורט מלח ומשרים את הסקיני פסטה עד לריכוך.
חותכים את חזה העוף לרצועות שוטפים את הפטריות והבצל ורותחים גס מחממים מחבת עם ספריי שמן ומקפיצים את העוף מוסיפים את הפטריות ובסוף את הבצל הירוק והגינגר קרם קוקוס ומלח לפי הטעם.
מערבבים יחד את המוקפים עם הסקיני פסטה מפזרים מעט מוסקט טחון מקשטים מעט ומגישים חם בתאבון.