1 כפית אבקת מרק פרווה עוף ללא מונוסודיום גלוטמט (אפשר להחליף בחצי כפית במלח).
1 כף פפריקה מתוקה.
1 כפית גדושה אורגנו יבש.
1 כפית כפית שום גבישי.
1 כפית מלח.
1 כפית פלפל שחור.
1/2 כפית פפריקה חריפה (לאוהבי החריף).
אופן ההכנה
1
מחממים תנור אפייה ל-180 מעלות..
2
להרתיח מים + כפית מלח, להוסיף את פרחי הברוקולי לבישול של 2-3 דקות לא יותר, .
3
לסנן היטב, לקרר כמה דקות, להעביר את פרחי הברוקולי לקערה גדולה, לשים את השמן זית, התבלינים ולעסות היטב בעדינות עם הידיים ככה שפרחי הברוקולי ייעטפו היטב בתבלינים ובשמן הזית.
4
להעביר לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ולאפות כ-15-20 דקות (ממליצה לבדוק בעזרת סכין חדה שאכן פרחי הברוקולי אפויים היטב, הסכין צריכה לעבור חלק) .
5
הגישו לצד טחינה ירוקה מעדן!!! .
6
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה .
1
מחממים תנור אפייה ל-180 מעלות..
2
להרתיח מים + כפית מלח, להוסיף את פרחי הברוקולי לבישול של 2-3 דקות לא יותר, .
3
לסנן היטב, לקרר כמה דקות, להעביר את פרחי הברוקולי לקערה גדולה, לשים את השמן זית, התבלינים ולעסות היטב בעדינות עם הידיים ככה שפרחי הברוקולי ייעטפו היטב בתבלינים ובשמן הזית.
4
להעביר לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ולאפות כ-15-20 דקות (ממליצה לבדוק בעזרת סכין חדה שאכן פרחי הברוקולי אפויים היטב, הסכין צריכה לעבור חלק) .