לןגן

סקיני פסטה מוקפצים

מאת: יעל , פורסם: 28/04/2016 | 12:08
סקיני פסטה   מוקפצים

תקציר המתכון: דיאטתי, אם לא תתענג על הרבה מידי קרם קוקוס. טבעוני, אם לא תשתמש בחזה עוף ותחליף לטופו יהיה מצויין . זה ללא גלוטן . זה ללא סוכר . זו ארוחה בריאה מאוד מאוד ... מתכון חדש ובלעדי תהנו :)

קטגוריה: דיאטטים, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים 2 כוס מים עם קורט מלח ומשרים את הסקיני פסטה עד לריכוך

  2. חותכים את חזה העוף לרצועות שוטפים את הפטריות והבצל ורותחים גס מחממים מחבת עם ספריי שמן ומקפיצים את העוף מוסיפים את הפטריות ובסוף את הבצל הירוק והגינגר קרם קוקוס ומלח לפי הטעם

  3. מערבבים יחד את המוקפים עם הסקיני פסטה מפזרים מעט מוסקט טחון מקשטים מעט ומגישים חם בתאבון