אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

716
צפיות

רצועות אנטריקוט עם מוקפץ גמבות

המתכון של
רצועות אנטריקוט עם מוקפץ גמבות

מתכון מאולתר אך טעים לארוחת צהריים

  • קטגוריהדיאטטים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • רצועות אנטריקוט
  • פלפלים צהובים, אדומים, פלפל ירוק (לא חריף)
  • פלפל חריף למי שאוהב (אני לא אוהבת)
  • שומשום
  • שמן שומשום
  • בצל ירוק להגשה
אופן ההכנה
  • 0

    לחתוך את כל הפלפלים הצבעוניים לרצועות ולהקפיץ אותם בווק.


  • 1

    להוסיף את האנטריקוט ולהקפיץ .


  • 2

    לתבל בשמן שומשום, מלח ופלפל אנגלי.


  • 3

    להוסיף הרבה שומשום ולהקפיץ.


  • 4

    לכבות ולהגיש עם בצל ירוק מעל.


  • 5

    בתיאבון! .


0

לחתוך את כל הפלפלים הצבעוניים לרצועות ולהקפיץ אותם בווק.


1

להוסיף את האנטריקוט ולהקפיץ .


2

לתבל בשמן שומשום, מלח ופלפל אנגלי.


3

להוסיף הרבה שומשום ולהקפיץ.


4

לכבות ולהגיש עם בצל ירוק מעל.


5

בתיאבון! .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים