לןגן

רצועות אנטריקוט עם מוקפץ גמבות

מאת: רחלי שכטר, פורסם: 03/10/2020 | 23:49
רצועות אנטריקוט עם מוקפץ גמבות

תקציר המתכון: מתכון מאולתר אך טעים לארוחת צהריים

קטגוריה: דיאטטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את כל הפלפלים הצבעוניים לרצועות ולהקפיץ אותם בווק

  2. להוסיף את האנטריקוט ולהקפיץ

  3. לתבל בשמן שומשום, מלח ופלפל אנגלי

  4. להוסיף הרבה שומשום ולהקפיץ

  5. לכבות ולהגיש עם בצל ירוק מעל

  6. בתיאבון!