אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,248
צפיות

סביצ׳ה דג בר ופירות העונה

המתכון של
סביצ׳ה דג בר ופירות העונה

מתכון קליל ומרענן

  • קטגוריהדיאטטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • פילה דג בר/דניס/לברק ללא העור
  • כוסברה
  • בצל סגול
  • מנגו
  • גמבה
אופן ההכנה
  • 0

    לחתוך את הדג לריבועים קטנים בצורה יפה ואחידה .


  • 1

    לחתוך את יתר המרכיבים לאותו גודל של ריבועים קטנים.


  • 2

    לקצוץ הכוסברה (אפשר להוסיף גם 2 עלי נענע טריים קצוצים).


  • 3

    להכניס הכל לקערה ולערבב.


  • 4

    לתבל בהרבה לימון טרי, מלח גס, שמן זית ואפשר גם מעט חומץ תפוחים למי שאוהב.


  • 5

    לערבב ולהגיש .


0

לחתוך את הדג לריבועים קטנים בצורה יפה ואחידה .


1

לחתוך את יתר המרכיבים לאותו גודל של ריבועים קטנים.


2

לקצוץ הכוסברה (אפשר להוסיף גם 2 עלי נענע טריים קצוצים).


3

להכניס הכל לקערה ולערבב.


4

לתבל בהרבה לימון טרי, מלח גס, שמן זית ואפשר גם מעט חומץ תפוחים למי שאוהב.


5

לערבב ולהגיש .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים