לןגן

סביצ׳ה דג בר ופירות העונה

מאת: רחלי שכטר, פורסם: 03/10/2020 | 23:39
סביצ׳ה דג בר ופירות העונה

תקציר המתכון: מתכון קליל ומרענן

קטגוריה: דיאטטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את הדג לריבועים קטנים בצורה יפה ואחידה

  2. לחתוך את יתר המרכיבים לאותו גודל של ריבועים קטנים

  3. לקצוץ הכוסברה (אפשר להוסיף גם 2 עלי נענע טריים קצוצים)

  4. להכניס הכל לקערה ולערבב

  5. לתבל בהרבה לימון טרי, מלח גס, שמן זית ואפשר גם מעט חומץ תפוחים למי שאוהב

  6. לערבב ולהגיש