אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

4,045
צפיות

רולדה ממולאת בבשר טחון

המתכון של
רולדה ממולאת בבשר טחון

טעים מאוד עם רוטב פטריות לארוחת שישי

  • קטגוריהבשר
  • מספר מנות6 מנות
  • זמן הכנה1 שעות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • קטגוריה: בשר
  • זמן הכנה: 1 שעות
  • כשרות: כשר בשרי
  • מספר מנות: 6 מנות
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 500 גרם בשר טחון הודו אדום או בקר
  • 2 יחידות בצל קצוץ גדול
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • 1 חופן צנוברים
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 קורט ראס אל חנות
  • 1 קורט בהראט\אגוז מוסקט
  • 2 יחידות תפוחי אדמה בינוניים
  • 1 קילוגרם בצק עלים
אופן ההכנה
  • 1

    מפשירים בצק עלים .


  • 2

    מטגנים בצל ואז מוסיפים את הבשר.


  • 3

    מטגנים ולקראת הסוף מוסיפים תבלינים וצנוברים .


  • 4

    מוסיפים תפוחי אדמה כאשר הם מבושלים ומעוכים לפירה לתערובת עד שהתערובת נהיית אחידה .


  • 5

    ממלאים את הבצק ואופים באזור 10 דקות בחום 200 מעלות ואז אופים ב180 מעלות באזור ה20 דקות בתאבון .


1

מפשירים בצק עלים .


2

מטגנים בצל ואז מוסיפים את הבשר.


3

מטגנים ולקראת הסוף מוסיפים תבלינים וצנוברים .


4

מוסיפים תפוחי אדמה כאשר הם מבושלים ומעוכים לפירה לתערובת עד שהתערובת נהיית אחידה .


5

ממלאים את הבצק ואופים באזור 10 דקות בחום 200 מעלות ואז אופים ב180 מעלות באזור ה20 דקות בתאבון .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים