לןגן

רולדה ממולאת בבשר טחון

מאת: סופיה , פורסם: 08/05/2015 | 20:52
רולדה ממולאת בבשר טחון

תקציר המתכון: טעים מאוד עם רוטב פטריות לארוחת שישי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מפשירים בצק עלים

  2. מטגנים בצל ואז מוסיפים את הבשר

  3. מטגנים ולקראת הסוף מוסיפים תבלינים וצנוברים

  4. מוסיפים תפוחי אדמה כאשר הם מבושלים ומעוכים לפירה לתערובת עד שהתערובת נהיית אחידה

  5. ממלאים את הבצק ואופים באזור 10 דקות בחום 200 מעלות ואז אופים ב180 מעלות באזור ה20 דקות בתאבון