קוצצים את הבצל דק ומטגנים ביחד עם הצנוברים עד שהבצל מעט שקוף .
2
את כל חומרי הגלם, כולל הבצל והצנוברים המטוגנים, מכניסים לקערה אחת. לשים את התערובת היטב (לפחות מספר דקות). נותנים לתערובת לנוח 20־30 דקות.
מטגנים בשמן קנולה או שמן חמניה עד להשחמה משני הצדדים.
טועמים קציצה אחת לבדוק שמוכן ושטעים..
1
קוצצים את הבצל דק ומטגנים ביחד עם הצנוברים עד שהבצל מעט שקוף .
2
את כל חומרי הגלם, כולל הבצל והצנוברים המטוגנים, מכניסים לקערה אחת. לשים את התערובת היטב (לפחות מספר דקות). נותנים לתערובת לנוח 20־30 דקות.
מטגנים בשמן קנולה או שמן חמניה עד להשחמה משני הצדדים.
טועמים קציצה אחת לבדוק שמוכן ושטעים..