לןגן

קציצות תרד ובשר

מאת: עופר טבח, פורסם: 27/04/2015 | 10:17
קציצות תרד ובשר

תקציר המתכון: קציצות מטוגנות עם הרבה תרד. יצא טעים.

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 14, זמן הכנה: 45 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצל דק ומטגנים ביחד עם הצנוברים עד שהבצל מעט שקוף

  2. את כל חומרי הגלם, כולל הבצל והצנוברים המטוגנים, מכניסים לקערה אחת. לשים את התערובת היטב (לפחות מספר דקות). נותנים לתערובת לנוח 20־30 דקות. מטגנים בשמן קנולה או שמן חמניה עד להשחמה משני הצדדים. טועמים קציצה אחת לבדוק שמוכן ושטעים.