בקערה מניחים את כל מצרכי הקציצות לשים היטב בעזרת היד ומכסים בניילון נצמד, מניחים במקרר כ- 15 דק’..
2
פורסים את תפו”א לפרוסות דקות..
3
משמנים קלות את התבנית ומסדרים את הבשר ואת תפו”א, אחד על גבי השני כך שבעצם יש קציצה שטוחה בין כל פרוסת תפו”א..
4
ממשיכים בצורת ספירלה עד שמכסים את כל המגש..
5
בכוס עם מים רותחים מערבבים את כל התבלינים ומוזגים על פני כל המגש..
6
מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות טורבו, 40 דק’ מכוסה ואז עוד 20 דק’ ב-190 מעלות ללא כיסוי או עד שכמעט כל הנוזלים נעלמים והתפו”א מקבל השחמה..
7
בין לבין בעזרת כף מוזגים מהרוטב על גבי הקציצות ותפו”א..
1
בקערה מניחים את כל מצרכי הקציצות לשים היטב בעזרת היד ומכסים בניילון נצמד, מניחים במקרר כ- 15 דק’..
2
פורסים את תפו”א לפרוסות דקות..
3
משמנים קלות את התבנית ומסדרים את הבשר ואת תפו”א, אחד על גבי השני כך שבעצם יש קציצה שטוחה בין כל פרוסת תפו”א..
4
ממשיכים בצורת ספירלה עד שמכסים את כל המגש..
5
בכוס עם מים רותחים מערבבים את כל התבלינים ומוזגים על פני כל המגש..
6
מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות טורבו, 40 דק’ מכוסה ואז עוד 20 דק’ ב-190 מעלות ללא כיסוי או עד שכמעט כל הנוזלים נעלמים והתפו”א מקבל השחמה..
7
בין לבין בעזרת כף מוזגים מהרוטב על גבי הקציצות ותפו”א..