הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמחממים תנור ל-160 מעלות טורבו..
מניחים את פרוסות הבשר על נייר אפייה ומתבלים..
מסדרים את הפרוסות בצמוד אחת לשניה ומניחים על הנייר אפייה כגוש אחד..
משמנים וסוגרים בנייר אפייה כפול ורדיד אלומניום כפול..
מכניסים לתנור ע"ג רשת ותבנית למטה למשך 3 שעות בדיוק..
אופציה ראשונה להכניס למקרר ולהמשיך את התבשיל בבוקר (נוח לערב חג) או לתת מנוחה של 20 דקות ולהמשיך כרגיל..
בסיר סוטאז מחממים שמן זית וצורבים היטב עד לצבע שחום חזק ארטישוק ירושלמי, כרישה ופטריות חתוכות לרבעים שאותם נתבל במלח ופלפל בלבד..
לאחר מכן מוסיפים יין לבן, מביאים לרתיחה ומגדרים את המשקעים בסיר..
במקביל מערבבים מים רותחים עם הדבש ומוסיפים לסיר..
מיד מצרפים את הצלי כתף לסיר יחד עם הנוזלים ומבשלים המשקעים שנותרו בנייר אפייה..
ממשיכים בישול עם מכסה פתוח במשך שעה ומוכן! מפזרים פטרוזיליה קצוצה מעל ומגישים..