אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,513
צפיות

צלי בשר וסלרי

המתכון של
צלי בשר וסלרי

מנה לימונית משגעת

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בשר מיספר 5 צלי כתף אפשר גם מינתח 8 שריר הזרוע
  • 7 מנות בשר פרוסות
  • 2 פחיות פיטריות שלמות או טריות
  • 8 גיבעולי סלרי עם העלים קצוצים
  • 1 לימון סחוט
  • חופן כוסברה
  • 4 כפות שמן
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף כרכום
  • 1 כף מרק עוף
  • 2 כוסות מים או ציר מהבשר
אופן ההכנה
  • 1

    לבשל בניפרד את נתח הבשר עם ירק שורש ומעט תבלינים עד שהוא רך לקרר וליפרוס.


  • 2

    לשים בסיר את השמן לחמם להוסיף את הפיטריות והסלרי .


  • 3

    לטגן קלות ולתבל..


  • 4

    לסדר את פרוסות הבשר בסיר.


  • 5

    ולהוסיף מהציר בשר שהכנו או מים מהברז .


  • 6

    להתחיל בישול כ30 דקות על להבה נמוכה .


  • 7

    להוסיף את הלימון הסחוט והכוסברה..


  • 8

    להמשיך בישול עד גמר הנוזלים להשאיר מעט רוטב . ולהגיש.


  • 9

    בהצלחה אורה🌹🌹🌹.


1

לבשל בניפרד את נתח הבשר עם ירק שורש ומעט תבלינים עד שהוא רך לקרר וליפרוס.


2

לשים בסיר את השמן לחמם להוסיף את הפיטריות והסלרי .


3

לטגן קלות ולתבל..


4

לסדר את פרוסות הבשר בסיר.


5

ולהוסיף מהציר בשר שהכנו או מים מהברז .


6

להתחיל בישול כ30 דקות על להבה נמוכה .


7

להוסיף את הלימון הסחוט והכוסברה..


8

להמשיך בישול עד גמר הנוזלים להשאיר מעט רוטב . ולהגיש.


9

בהצלחה אורה🌹🌹🌹.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים