אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

534
צפיות

פרוסות בשר עם כוסברה ושום

המתכון של
פרוסות בשר עם כוסברה ושום

פרוסות בשר תבשיל נדיר באדיבותה של חופית אלמקייס חברה אהובה ❤️❤️❤️

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • בשר 6/5
  • סיר לחץ
  • 5 עלי דפנה
  • כף פלפל אנגלי כף אבקת מרק עוף
  • חצי כפית כורכום
  • לתבשיל
  • שמן זית
  • 3 חב' כוסברה קצוצה
  • 10 שיני שום קצוצות
  • פרוסות בשר
  • הרוטב של הבשר שבושל בשסיר לחץ
  • 2 שקיות אבקת צלי בשר
אופן ההכנה
  • 1

    לבשל את הבשר בסיר לחץ שעה וחצי לפתוח שיתקרר ולהעביר למקרר עד שיתקרר אחרת הבשר לא יחתך לכם פרוסות יפות אפשר להניח במקרר בקופסא עם הנוזלים שבושל ללילה שלם..


  • 2

    בסיר סוטאז' נשים שמן זית בתחתית שיכסה את כל התחתית בסיר מעל נפזר את הכוסברה הקצוצה והשיני שום פרוסות בשר נפזר את 2 שקיות של האבקת צלי מעל נשפוך את הנוזלים של הבשר נכסה חצי מכסה ונבשל עוד שעה וחצי שהרוטב יסמיך .


  • 3

    סיון מלול אסולין ❤️.


1

לבשל את הבשר בסיר לחץ שעה וחצי לפתוח שיתקרר ולהעביר למקרר עד שיתקרר אחרת הבשר לא יחתך לכם פרוסות יפות אפשר להניח במקרר בקופסא עם הנוזלים שבושל ללילה שלם..


2

בסיר סוטאז' נשים שמן זית בתחתית שיכסה את כל התחתית בסיר מעל נפזר את הכוסברה הקצוצה והשיני שום פרוסות בשר נפזר את 2 שקיות של האבקת צלי מעל נשפוך את הנוזלים של הבשר נכסה חצי מכסה ונבשל עוד שעה וחצי שהרוטב יסמיך .


3

סיון מלול אסולין ❤️.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים