לןגן

צלי בשר וסלרי

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 24/08/2023 | 18:06
צלי בשר וסלרי

תקציר המתכון: מנה לימונית משגעת

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל בניפרד את נתח הבשר עם ירק שורש ומעט תבלינים עד שהוא רך לקרר וליפרוס

  2. לשים בסיר את השמן לחמם להוסיף את הפיטריות והסלרי

  3. לטגן קלות ולתבל.

  4. לסדר את פרוסות הבשר בסיר

  5. ולהוסיף מהציר בשר שהכנו או מים מהברז

  6. להתחיל בישול כ30 דקות על להבה נמוכה

  7. להוסיף את הלימון הסחוט והכוסברה.

  8. להמשיך בישול עד גמר הנוזלים להשאיר מעט רוטב . ולהגיש

  9. בהצלחה אורה🌹🌹🌹