אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

10,263
צפיות

נתח פילה בתנור

המתכון של
נתח פילה בתנור

סטייק טוב לא חייב להיות על מנגל...

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • נתח פילה בקר טרי (אני קניתי 1 ק''ג)
  • 2-3 כפות חרדל דיז'ון חלק
  • 2-3 כפות דבש
  • פפריקה מתוקה
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח גס
  • שמן זית
אופן ההכנה
  • 0

    לערבב דבש, חרדל, פלפל ופפריקה ולעסות את הנתח מכל הכיוונים.


  • 1

    לעטוף בניילון נצמד ולמקרר ל-24 שעות או יותר.


  • 2

    להוציא כ-40 דק' לפני ההכנה כדי שהנתח יהיה בטמפ' החדר.


  • 3

    לחמם בזמן הזה תנור ל-230 מעלות.


  • 4

    להניח את הנתח על הרשת (לשים מתחת תבנית עם נייר אפייה שתספוג את הנוזלים) לכ-7 דק'.


  • 5

    להוריד ל-180 מעלות לכ-20 דק' לקבלת מידת מדיום (15 שעה לרייר).


  • 6

    להוציא, לתת לו לנוח 10-15 דק' ולפרוס.


  • 7

    בתאבון!.


0

לערבב דבש, חרדל, פלפל ופפריקה ולעסות את הנתח מכל הכיוונים.


1

לעטוף בניילון נצמד ולמקרר ל-24 שעות או יותר.


2

להוציא כ-40 דק' לפני ההכנה כדי שהנתח יהיה בטמפ' החדר.


3

לחמם בזמן הזה תנור ל-230 מעלות.


4

להניח את הנתח על הרשת (לשים מתחת תבנית עם נייר אפייה שתספוג את הנוזלים) לכ-7 דק'.


5

להוריד ל-180 מעלות לכ-20 דק' לקבלת מידת מדיום (15 שעה לרייר).


6

להוציא, לתת לו לנוח 10-15 דק' ולפרוס.


7

בתאבון!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים