לןגן

נתח פילה בתנור

מאת: ברק קרנצלר, פורסם: 20/03/2021 | 22:30
נתח פילה בתנור

תקציר המתכון: סטייק טוב לא חייב להיות על מנגל...

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב דבש, חרדל, פלפל ופפריקה ולעסות את הנתח מכל הכיוונים

  2. לעטוף בניילון נצמד ולמקרר ל-24 שעות או יותר

  3. להוציא כ-40 דק' לפני ההכנה כדי שהנתח יהיה בטמפ' החדר

  4. לחמם בזמן הזה תנור ל-230 מעלות

  5. להניח את הנתח על הרשת (לשים מתחת תבנית עם נייר אפייה שתספוג את הנוזלים) לכ-7 דק'

  6. להוריד ל-180 מעלות לכ-20 דק' לקבלת מידת מדיום (15 שעה לרייר)

  7. להוציא, לתת לו לנוח 10-15 דק' ולפרוס

  8. בתאבון!