תקציר המתכון: סטייק טוב לא חייב להיות על מנגל...
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
לערבב דבש, חרדל, פלפל ופפריקה ולעסות את הנתח מכל הכיוונים
לעטוף בניילון נצמד ולמקרר ל-24 שעות או יותר
להוציא כ-40 דק' לפני ההכנה כדי שהנתח יהיה בטמפ' החדר
לחמם בזמן הזה תנור ל-230 מעלות
להניח את הנתח על הרשת (לשים מתחת תבנית עם נייר אפייה שתספוג את הנוזלים) לכ-7 דק'
להוריד ל-180 מעלות לכ-20 דק' לקבלת מידת מדיום (15 שעה לרייר)
להוציא, לתת לו לנוח 10-15 דק' ולפרוס
בתאבון!