אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

444
צפיות

קציצות בשר ארטישוק סלרי ואפונה

המתכון של
קציצות בשר ארטישוק סלרי ואפונה

יאמי

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 4 תחתיות ארטישוק
  • ו2 גבעולי סלרי
  • שמים בסיר מים עם…
  • כף לימון
  • חצי כפית מלח
  • מבשלים כחצי שעה
  • מסננים ושומרים את המי הבישול
  • הכנת הקציצות…
  • בקערה שמים….
  • חצי קג' בשר טחון
  • צרור קטן פטרוזליה וכוסברה טחונים
  • חצי כף פפריקה מעושנת
  • חצי כפית מלח
  • רבע כף פלפל שחור אנגלי
  • לערבב הכל יחד
  • ליצור כדורים
  • להכניס למקרר עד ההכנה
אופן ההכנה
  • 0

    בסיר עם 2 כפות שמן.


  • 1

    מטגנים 1 בצל קצוץ עד הזהבה.


  • 2

    מוסיפים את הסלרי והארטישוק.


  • 3

    מערבבים כ2 דקות.


  • 4

    מוסיפים אפונה מקופסא שטופה ומסוננת.


  • 5

    מתבליםב…...


  • 6

    כף חוואיג.


  • 7

    2 שיני שום פרוסים.


  • 8

    חצי כפית מלח.


  • 9

    כפית פפריקה מתוקה.


  • 10

    מוסיפים את מי בישול הסלרי והארטישוק ומערבבים.


  • 11

    מוסיפים 3 כוסות מים רותחים.


  • 12

    מגיעים לרתיחה נוספת.


  • 13

    מכניסים את הקציצות.


  • 14

    עם כף מרטיבים את הקציצות.


  • 15

    ומעל שמים 5-6 עלי נענע.


  • 16

    מנמיכים את האש.


  • 17

    ומבשלים כ30/40 דקות.


0

בסיר עם 2 כפות שמן.


1

מטגנים 1 בצל קצוץ עד הזהבה.


2

מוסיפים את הסלרי והארטישוק.


3

מערבבים כ2 דקות.


4

מוסיפים אפונה מקופסא שטופה ומסוננת.


5

מתבליםב…...


6

כף חוואיג.


7

2 שיני שום פרוסים.


8

חצי כפית מלח.


9

כפית פפריקה מתוקה.


10

מוסיפים את מי בישול הסלרי והארטישוק ומערבבים.


11

מוסיפים 3 כוסות מים רותחים.


12

מגיעים לרתיחה נוספת.


13

מכניסים את הקציצות.


14

עם כף מרטיבים את הקציצות.


15

ומעל שמים 5-6 עלי נענע.


16

מנמיכים את האש.


17

ומבשלים כ30/40 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים